Prospect supliment alimentar OMEGA – 3 FORTE

Acizii grasi esentiali polinesaturati de tip omega – 3 sunt substante foarte importante pentru buna dezvoltare si functionare a organismului uman, pe care acesta nu si le poate sintetiza si de aceea trebuie sa le primeasca zilnic din exterior prin hrana sau/si suplimente alimentare.
Acidul docosahexaenoic (DHA) si acidul eicosapentaenoic (EPA) sunt acizii grasi omega – 3 cei mai importanti si mai studiati in ultimii 25 de ani.
Sunt peste 3700 de studii clinice care au demonstrat intre altele ca:
Aportul suficient de EPA si DHA sustine sanatatea si buna functionare a inimii, creierului, ochilor, vaselor de sange, articulatiilor, dar si  reglarea multor procese fiziologice in organism.

Cea mai mare cantitate de DHA se gaseste in retina si in creier

Aportul suficient de DHA si EPA reduce riscul nasterilor inainte de termen  
Aportul suficient de DHA este important pentru formarea si dezvoltarea sarcinii si in special a creierului fatului. DHA este foarte important pentru dezvoltarea si functionarea creierului si ochilor la copiii mici si la adolescenti. 
Pentru o buna si corecta alimentare a organismului cu acizi grasi esentiali omega-3, ar trebui ca fiecare om sa consume macar de doua ori pe saptamana carne de peste gras proaspat, provenit din apele reci ale arcticii. Este aproape sigur ca asa ceva se intampla doar in cateva regiuni de pe glob, ceea ce inseamna ca pentru cei mai multi locuitori ai planetei alimentatia este deficitara ca aport de omega-3. 
De aceea devine foarte important accesul la suplimente alimentare cu continut bogat de omega-3, care sa compenseze acest deficit.

Specialistii in medicina si nutritie sant unanim de acord ca:
– pentru a putea influenta buna functionare a inimii, este necesar un aport zilnic de minim 250 mg DHA si EPA impreuna, iar                              
– pentru a influenta buna functionare a creierului, ochilor, dar si pentru buna dezvoltarea a sarcinii, este nevoie de un aport zilnic de 250 mg DHA
Aportul sub aceste valori nu genereaza efecte concrete.

Omega 3 din ulei de peste Epax

Capsulele OMEGA – 3 FORTE Marine Biocare contin ulei de peste marca Epax 1050 TGN, un ulei de peste inalt purificat, cu o concentratie in omega – 3 de minim 52% (forte), acizii grasi esentiali omega-3 fiind continuti sub forma de trigliceride (TG). N vine de la “neutru”, adica fara miros sau gust de peste.
Produsul este net superior fata de mai toate produsele similare de pe piata noastra, la care in general concentratia de omega – 3 in uleiul de peste nu depaseste 30 – 35%.
Astfel, intr-o capsula mica pe care chiar si copiii o pot inghiti cu usurinta, se gasesc 580 mg ulei de peste concentrat Epax1050 TGN, adica 250 mg DHA si 302 mg EPA+DHA impreuna, plus 2,3 mg vitamina E ca stabilizator impotriva degradarilor oxidative.

Doza zilnica recomandata este de 1 capsula (pe zi). 

Diferentiere Marine Biocare: acizii grasi omega – 3 se gasesc sub forma de trigliceride

Foarte important: in capsulele OMEGA – 3 FORTE Marine Biocare acizii grasi omega – 3 se gasesc sub forma de trigliceride, adica forma naturala pe care organismul o recunoaste si o absoarbe imediat si cu randament maxim la nivelul intestinului subtire.                                                                  

Marea majoritate a produselor similare contin acizii grasi omega – 3 sub forma de esteri etilici (EE), forma care se absoarbe cu randament slab (20 – 40%), in timp lung si numai dupa ce ajunge la nivelul ficatului unde este mai intai eliminat alcoolul etilic.
Epax este cel mai puternic brand european de ulei de peste si este unul dintre liderii mondiali in acest domeniu. Compania norvegiana Epax AS, are o experienta de peste 180 de ani in productia uleiului de peste purificat si concentrat in acizi grasi esentiali omega – 3.                                
Epax este garantia calitatii si a sigurantei in materie de uleiuri de peste, singurul producator care poate urca pana la 80% concentratia de omega – 3 in uleiul de peste. Detalii despre Epax pe epax.com

Dezvoltarea produsului sub forma de capsule moi este asigurata de compania farmaceutica Goerlich Pharma din Germania, distribuitorul exclusiv al uleiurilor Epax in Germania, Austria si Elvetia.  
Pentru cea mai buna protectie si pentru a oferi un produs de calitate premium, capsulele sunt fixate pe blistere a cate 15 unitati si ambalate in cutii de carton, fiecare cutie continand 4 sau 2 blistere, adica 60 sau 30 capsule.

Atenționări Omega 3:


A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. 
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25˚C, în ambalajul original.
A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.
Nerecomandat persoanelor alergice la pește sau produse din pește.

Notificare SNPMAPS, AA13497/25.02.2020

CUMPĂRĂ OMEGA-3 FORTE

30 capsule

CUMPĂRĂ OMEGA-3 FORTE

60 capsule