OMEGA-3 FORTE

Capsule 580 mg
o capsulă conține, sub formă naturală de trigliceride:
250mg DHA
302mg EPA+DHA
2,3mg vitamina E

OMEGA-3 FORTE Marine Biocare

Pentru a obține un produs Omega-3 de calitate premium, am combinat tehnologia și expertiza norvegiană de cel mai înalt nivel în obținerea uleiului de pește îmbogățit în acizi grași omega-3, cu rigoarea și tehnica germană în materie de produse farmaceutice.

 

Mai exact, am folosit un ulei de pește marca Epax, înalt purificat și concentrat (minim 52% omega-3) produs în Norvegia și prelucrat sub formă de capsule moi de gelatină în cadrul companiei farmaceutice Goerlich Pharma din Germania.

 

Unitățile de producție Epax sunt certificate GMP și au viza FDA pentru producerea de API (active pharmaceutical ingredients).

BENEFICII ALE OMEGA-3

Capsulele OMEGA-3 FORTE Marine Biocare conțin ulei de pește marca Epax 1050 TGN, un ulei de pește înalt purificat, cu o concentrație în omega-3 de minim 52% (forte), acizii grași esențiali omega-3 fiind conținuți sub formă de trigliceride (TG). N vine de la “neutru”, adică fară miros sau gust de pește.

 

Astfel, într-o capsulă mică pe care chiar și copiii o pot înghiți cu ușurință, se găsesc 580 mg ulei de pește concentrat Epax 1050 TGN, adică 250 mg DHA și 52 mg EPA, plus 2,3 mg vitamina E ca stabilizator împotriva degradărilor oxidative. Asta garantează o valabilitate a capsulelor cu ulei de pește pe raftul farmaciilor de minim 3 ani.

 

NOTĂ: marea majoritate a produselor similare de pe piață conțin maxim 30-35% omega-3 în uleiul de pește, cele mai multe sub formă de esteri etilici (EE), substanțe artificiale pe care organismul le absoarbe mai greu și cu randament slab.

Cum producem Omega-3

Capsulele cu Omega-3 forte sunt realizate de compania farmaceutică Goerlich Pharma din Germania, companie certificată GMP, certificată HACCP, avizată de FDA, distribuitorul exclusiv al uleiurilor de pește Epax în Germania, Austria și Elveția. Am apelat la ei pentru dezvoltarea gamei Marine Biocare, primul produs fiind Omega-3 Forte capsule 580 mg.

 

Pentru cea mai bună protecție și pentru a oferi un supliment cu ulei de pește Omega-3 forte de calitate premium, capsulele sunt fixate pe blistere a câte 15 unități și ambalate în cutii de carton, fiecare cutie conținând 4 sau 2 blistere, adică 60 sau 30 capsule.

 

Produsul trebuie păstrat la maxim 25 grade Celsius, ferit de acțiunea directă a razelor de soare sau de alte surse de căldură. În aceste condiții, termenul de valabilitate este de 36 luni (3 ani) de la data fabricației.


Doza uzuală recomandată este de o capsulă de Omega-3 forte pe zi, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

CUMPĂRĂ OMEGA-3 FORTE

30 capsule

CUMPĂRĂ OMEGA-3 FORTE

60 capsule