DESPRE ULEIUL EPAX

Epax este brandul de ulei de pește lider mondial și lider absolut pe piața norvegiană, renumit pentru gradul foarte mare de puritate. Epax nu doar că respectă strict standardele internaționale de calitate și puritate, dar este recunoscut ca lider detașat în acest domeniu, datorită faptului că se ghidează după standarde autoimpuse, net superioare standardelor agreate de organizațiile internaționale de profil.

 

Compania norvegiană Epax AS are o experiență de peste 180 de ani în producția uleiului de pește purificat și concentrat în acizi grași esențiali omega-3, extras din pește marin din apele reci arctice, fiind singurul producător care poate urca până la 80% concentrația de omega-3 în uleiul de pește, cu peste 90% din acizii grași omega-3 sub formă naturală de trigliceride.

Epax este garanția calității și a siguranței în materie de uleiuri de pește.

 

Detalii despre Epax pe epax.com

 

Toate uleiurile de pește norvegiene Epax sunt obținute prin distilare moleculară și sunt conforme cu cerințele impuse de Farmacopeea Europeană și Americană sau GOED. De altfel Epax este unul din liderii forului internațional care reglementează piața omega-3 la nivel mondial (Global Organization for EPA and DHA, adică GOED).

CUMPĂRĂ OMEGA-3 FORTE

30 capsule

CUMPĂRĂ OMEGA-3 FORTE

60 capsule

Pentru mai multe informații puteți să vizitați goedomega3.com