Despre noi

Marine Biocare este un brand nou, creatia si proprietatea companiei Phyto Biocare.

Sub acest brand vom dezvolta o linie de produse premium obtinute din surse marine pure si sustenabile, destinate ingrijirii sanatatii intregii familii.

 

Primul produs din aceasta linie este Omega-3 FORTE capsule de 580 mg, pus pe piata in luna iunie 2020.

 

Materia prima, proiectarea, dezvoltarea si productia sa, sunt asigurate de companii de top din Norvegia si Germania.

Astfel, uleiul de peste folosit este produs de compania norvegiana Epax AS, o companie cu peste 180 de ani de experienta, lider mondial in materie de productie de uleiuri de peste purificate si imbogatite in continut de acizi grasi esentiali omega 3. Epax este singura companie din lume care poate sa urce concentratia de omega 3 pana la 80% in uleiul de peste, cu EPA si DHA continuti in proportie de peste 90% ca trigliceride. (Detalii pe www.epax.com)

 

Proiectarea, dezvoltarea si productia sunt asigurate in Germania, de compania farmaceutica Goerlich Pharma GmbH, care este si distribuitor exclusiv al uleiurilor de peste Epax in Germania, Austria si Elvetia. (Detalii pe www.goerlich-pharma.com)

Goerlich Pharma este specializata in cercetare, proiectare si dezvoltare de produse pe baza de contract, nu detine si nu vinde produse finite sub marca proprie.

 

Am apelat la acesti experti pentru ca am dorit sa putem oferi publicului o linie de produse foarte bine facute, de calitate premium si sub brandul nostru propriu.

 

Sunt cel putin 60 – 70 de produse pe baza de ulei de peste pe piata din Romania.

 

Cand intri intr-o asemenea competitie ca ultim venit, poti sa ai succes (adica publicul consumator sa te remarce si sa-ti acorde increderea) doar daca oferi ceva de foarte buna calitate, peste ceea ce se gaseste in piata si la un pret foarte competitiv.

 

Omega 3 forte Marine Biocare este un produs de calitate premium, cu caracteristici tehnice si biochimice care ii dau o identitate clara si care reprezinta certe avantaje competitive, toate in favoarea consumatorului.

 

Ne dam silinta sa prezentam in detaliu, transparent si pe inteles care sunt aceste caracteristici, in ce fel ne diferentiem de produsele concurente si ce aducem in plus in avantajul consumatorului.

 

Consideram ca este foarte important ca oamenii sa fie informati corect, complet si pe intelesul lor si de aceea ne-am propus sa fim un adevarat vector de informatie in acest sens.

 

Un om informat este nu doar un om mai puternic ci este si un om mai sanatos.

 

Va multumim pentru ca vizitati acest site si va invitam sa ne trimiteti opinii, aprecieri, intrebari si sugestii despre ce ati aflat si/sau despre ce ati mai dori sa stiti in legatura cu produsele noastre.

 

Marine Biocare – Sanatate din ocean pentru familii fericite